SUBWAY HOOFDDORP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2743 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Subway Hoofddorp. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 19:08 Helaas was het broodje voor de volgende dag wel getoast dus de kaas was al gesmolten maar prima opgelost. Broodjes waren heerlijk. Bezorger zeer vriendelijk.
27 sep 2022 om 14:41 Forgot my cheese so that was sad but very fast delivery but still sadly forgot my cheese
23 sep 2022 om 16:52 Vandaag 2 subway broodje besteld, hierbij had ik gevraagd of de saus er naast kon ook had ik aangevinkt dat we het brood getoast wilde hebben. Eindstand was het brood niet geroosterd en de saus zat erop. Het smaakte voor de rest prima.
19 sep 2022 om 19:50 Gesmuld En aardige bezorger
19 sep 2022 om 13:08 Was lekker maar al best koud toen het aankwam, jammer
18 sep 2022 om 20:08 Vriendelijke bezorger en het eten was lekker en ook warm.
17 sep 2022 om 8:30 Een platter besteld ,smaak was goed alleen helaas door het slechte vervoer alles naast de broodjes inplaats van op de broodjes, hoop de volgende x wel weer netjes geleverd te krijgen
10 sep 2022 om 21:31 Normaal gesproken altijd top, maar deze keer geen sla, 1 plakje komkommer en amper kaas. Wrs waren wij de laatsten van de dag en hadden ze er geen zin meer in.
25 aug 2022 om 19:27 Was allemaal koud, niet te kanen.. Slecht dat subway tot 18;00 bezorgt want alles wat je tussen 17;00 en 18:00 besteld wordt afgeraffeld!! SLECHTE SERVICE
16 aug 2022 om 20:45 bezorger was snel. broodjes waren lekker alleen beetje sompig door de saus